Mulighetsstudie med SINTEF (40 timer)

Med riktig bruk av verktøy innenfor kunstig intelligens kan næringslivet bli mer effektive, tryggere og mer klimavennlige. SINTEF kan bistå med å vurdere hvordan KI kan brukes best i din bedrift.

 

Hva kan du få?

Gjennom pakken «Mulighetsstudie for bruk av KI i din virksomhet» får du tilgang til teknisk personell i inntil 40 timer for å gå grundigere gjennom mulighetene som finnes for din virksomhet.

SINTEFs forskere kan i denne pakken gi anbefalinger om strategisk bruk av KI, forståelse av KI-anvendelse i din bedrift og eventuelt se på hvilken kvalitet dataen har. Vi kan også tilby spesialtilpassede workshops. I tillegg vil dere få anbefalinger til etisk bruk av data og sikkerhetsaspekter ved KI-implementering.

 

Hva må du selv gjøre?

Mulighetsstudiet kan kun bestilles dersom bedriften har fått bekreftet at det finnes potensial for bruk av KI. Bedriften må belage seg på å sette av tid hos relevant personell eller tilgjengeliggjøre data etter nærmere avtale med SINTEF.

 

Priser

Tjenesten koster kr 72 000 eksl. mva.

NEMONOOR tilbyr rabattert pris med støtte fra Digitalt Europa og Innovasjon Norge.

  • Kr. 17 780 eksl. mva for SMB’er.
  • Kr. 53 780 eksl. mva for andre.

 

Som SMB må du selv bekrefte at du ønsker den rabatterte prisen. Vi følger EU sine retningslinjer for hva som defineres som en SMB: https://single-market-economy.ec.europa.eu/smes/sme-fundamentals/sme-definition_en

 

Bakgrunn

SINTEFs forskere er ledende innenfor kunstig intelligens (KI) for næringslivet i Norge, og har lang erfaring innen utvikling og bruk av teknologi i samarbeid med det norske næringslivet. Forskere i SINTEF har utviklet løsninger for bruk av kunstig intelligens blant annet innen maritim sikkerhet og overvåkning, på byggeplasser, innenfor helsediagnostistikk og inspeksjon av infrastruktur som broer og kraftlinjer.

I næringslivet er kunstig intelligens mye mer enn generative språkmodeller og kreative illustrasjoner. Anvendbar forskning på, og bruk av, kunstig intelligens i næringslivet kan gjøre bedrifter tryggere, mer klimavennlige og mer energieffektive.

 

Mulighetsstudie med SINTEF

Kontakt

Martine Aune Mahlum, Forskningsrådgiver i SINTEF Digital
martine.mahlum@sintef.no | +47 476 12 619