EUs helse- og innovasjonsstipend

En grundig vurdering av din innovasjon og dens potensial for suksess i relevante EU-finansieringsprogrammer

Denne tjenesten handler om å forenkle kompleksiteten i EU-finansiering, og hjelpe deg å skille ut hva som er viktigst å vektlegge. Vi gjennomfører en rekke workshops med deg for å dissekere ideen din, markedsbehovet du adresserer, konkurransefortrinnet ditt, kapasiteten til teamet ditt og andre aspekter som bidrar til potensiell suksess i EU-applikasjoner.

Vårt team av EU-eksperter fordøyer alle denne informasjonen og setter den i perspektiv av de kommende utlysningene, programmene og retningslinjene til EU. Dette oversettes deretter til en EU-strategi for offentlig finansiering (soft funding) som vil tjene som guide for å håndtere en eventuell EU-finansiering (eller ikke). Strategien vil inkludere vurderinger av hvilken type partnere som vil være nødvendig/optimal for de ulike typene finansieringsinstrumenter, hvilke typer aktiviteter som kan finansieres, hvilken innsats du må legge ned for å søke, sannsynligheten for suksess, blant annet.

Tidslinje vil også bli vurdert; du er kanskje ikke klar nå, men vil ha tilstrekkelig innsikt til å planlegge de neste trinnene dine og tilpasse dem til EU-finansieringsmuligheter. Denne øvelsen vil også gi sideveis tenkning: verdifull innsikt i din bedrift, din innovasjon og ditt marked, som du kan bruke til å henvende deg til private investorer, søke nasjonal finansiering eller bare forsterke bedriftens struktur. Denne tjenesten kan følges opp med andre tjenester fra Norway Health Tech for å hjelpe deg med å utarbeide søknaden din eller drive ditt EU-finansierte prosjekt.

Læringsmål

Du får et strategidokument for offentlig finansiering – en objektiv vurdering som gir deg beslutningsgrunnlag om du skal gå for EU-finansiering eller ikke. Denne tjenesten vil hjelpe deg med å fokusere, legge innsatsen din på de riktige finansieringsinstrumentene og maksimere sjansene for suksess. Forslag til eventuelle partnere, strategier eller måter å strukturere teksten på er også inkludert, for å kickstarte reisen din videre til neste fase.

Linker

https://www.norwayhealthtech.com/news/meet-the-eu-team/

https://play.quickchannel.com/explore/ability1246/player/hiciij

Kontakt

Sergio Ferreira, Senior Innovation Advisor

sergio.ferreira@norwayhealthtech.com

EUs helse- og innovasjonsstipend