Kunstig Intelligens på arbeidsplassen

Digital Norway gir deg muligheten til å lære om mulighetene med KI, samt hvordan og hvorfor vi alle må bidra til å styre utviklingen i en etisk og ansvarlig retning. Kurset varer 1 time – i tillegg til 3 podcast-episoder om temaet.

Kunstig intelligens brukes i dag til blant annet analyser, simuleringer, prediksjoner og automatiserte avgjørelser – med konsekvenser som berører hver og en av oss. Det som gjør kunstig intelligens spennende er derfor egentlig ikke teknologien i seg selv, men forholdet mellom mennesker og teknologi.

Her vil du lære om både kunstig intelligens og det større teknologiske landskapet det er del av. Kurset handler likevel fremfor alt om å kunne se konsekvensene av å bruke slik teknologi, og om å se teknologien som del av et større bilde: Digitaliseringen av samfunnet og arbeidslivet, hva det betyr for deg og meg, og hva vi alle kan og bør tenke over for å styre dette i en etisk og forsvarlig retning. Det tar ca. 1 time å komme gjennom kurset. Det er i tillegg 3 podcast-episoder om temaet. Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle.

Kurset er gratis.

Kontakt:

Dragana Trifunovic, leder strategi og organisasjonsutvikling i Digital Norway

dt@digitalnorway.com  |  988 25 008

shutterstock_761907082.jpg Kunstig Intelligens på arbeidsplassen